Mesaj Haberleri

mesaj haberleri ve güncel mesaj gelişmeleri, mesaj ile ilgili tüm video, mesaj fotoğrafları ve mesaj haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Bilişim Uzmanı Hakan Topuzoğlu, mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta bulunan uçtan uca şifreleme yöntemi dolayısıyla mesajları kendi serverlarının dahi göremediğini söyledi.

Gündem

İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, Mevlid Kandili mesajında tüm vatandaşlara huzur ve hayırlı bir ömür diledi.

Gündem

Kavaklı Belediye Başkanı Ufuk İn, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, ülkemiz ve insanlık için sağlık ve esenlik temennisinde bulundu.

Gündem

Büyükmandıra Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen, Mevlid Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajda, tüm vatandaşların dualarının kabul olmasını temenni etti.

Gündem

Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, Mevlid Kandili mesajında tüm İslam alemi için barış, huzur ve bereket temennisinde bulundu.

Gündem

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, tüm vatandaşların kandilini kutlayarak, sağlık, mutluluk ve huzur diledi.

Gündem

Alpullu Belediye Başkanı Orhan Saltık, Mevlid Kandili vesilesiyle yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin kardeşlik ve birlik duygularını güçlendirmesini diledi.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm İslam âleminin kandilini kutlayarak, hayırlı ve huzur dolu günler...

Gündem

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm vatandaşların kandilini kutlayarak, duaların kabul olmasını diledi.

Gündem

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, yeni eğitim-öğretim yılı için öğrencilere, velilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

Gündem

Başkan Ilık, Şehit Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp için taziye mesajı yayımladı.

Gündem

Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş, Kurban Bayramı'nın işçi sınıfı için birlik ve huzur getirmesini diler, üyelerinin ve ailelerinin...