Kırklareli Kent Konseyi Haberleri

Kırklareli Kent Konseyi haberleri ve güncel Kırklareli Kent Konseyi gelişmeleri, Kırklareli Kent Konseyi ile ilgili tüm video, Kırklareli Kent Konseyi fotoğrafları ve Kırklareli Kent Konseyi haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Kent Konseyi, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda barışa ve kardeşliğe olan özlemi dile getirdi.

Gündem

Kırklareli Kent Konseyi, Yündalan Köyü'nde kurulması planlanan RES Projesi için yapılan halk bilgilendirme toplantısına katılım sağladı.

Gündem

Kırklareli Kent Konseyi, Kırkpedal Bisiklet Grubu ile birlikte 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri kapsamında bir bisiklet...

Kırklareli Kent Konseyi, Yayla Şenlikleri için köylerde üreticileri davet ediyor ve emek verenlere teşekkür ederek şenlik coşkusunu paylaşıyor.

Kırklareli Kent Konseyi 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri hazırlıklarını sürdürüyor.

Gündem

Kırklareli Kent Konseyi, 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri afişlerini Dolhan köyündeki kahvelere astı ve köy muhtarı...

Gündem

Kırklareli Kent Konseyi, Bulgaristan halkını 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenliklerine katılmaya davet etti.

Gündem

Kırklareli Kent Konseyi, Kuzulu köyüne şenlik afişlerini ulaştırdı ve tüm üreticileri şenliklere katılmaya davet etti.

Gündem

Kırklareli Üreten Kadın Kooperatifi üyeleriyle bağ bozumu şenlikleri öncesinde Kırklareli Kent Konseyi’nde buluşuldu.

Gündem

Kırklareli Kent Konseyi, 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri için hazırlıklarını sürdürüyor.

Gündem

Kırklareli Kent Konseyi, 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri afişlerini köy muhtarlarına ulaştırarak, üreticileri şenliklere davet etti.

Gündem

Kırklareli Kent Konseyi, 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri için afişleri Erikler Köyü’ne ulaştırdı.