Inceleme Haberleri

inceleme haberleri ve güncel inceleme gelişmeleri, inceleme ile ilgili tüm video, inceleme fotoğrafları ve inceleme haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Eğitim

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, Lüleburgaz ilçesindeki okullarda incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Asayiş

Kaybolduktan 19 gün sonra dere kenarında çuval içinde ölü olarak bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumunda...

Gündem

Başkan Özdoğan; yangın bölgesini inceledi

Gündem

Kaynarca Belediyesi, daha temiz ve içilebilir su temini için İSKİ ile yürüttüğü çalışmalar kapsamında, beldede uzman ekiplerce yerinde inceleme gerçekleştirdi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında alım ve montajı yapılan makine ekipmanlarının incelemelerini tamamladı.

Gündem

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, mimarlarla birlikte yeni hizmet binasını gezerek çalışmaları yerinde inceledi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Pehlivanköy ilçesindeki tarlalarda bitkilerin fenolojik durumlarını incelemeye devam ediyor.

Sağlık

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, kamu sağlık tesislerinde Randevu Koordinasyon Birimlerinin kurulmasını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Gündem

Belediye Başkanı Derya Bulut, DSİ yetkilileriyle birlikte su arıtma tesisleri ve Kırklareli Kızılcıkdere Sulaması İsale Hattı saha çalışmalarını inceledi.

Gündem

Pehlivanköy Kaymakamı Fatma Ballı, Çiğdemli Köyü arazisinden rüzgarın etkisiyle Yeşilpınar Köyü'ne doğru yayılan hububat tarlalarında çıkan yangın sonrası çalışmaları inceledi.

Gündem

Türkiye'nin Yunanistan sınırındaki Sinekli Hudut Karakolu'nu ziyaret ederek birtakım incelemelerde bulunan Vali Yunus Sezer, sınır güvenliği ve yapılan faaliyetler ile...