Evrensekiz Evrenspor Haberleri

Evrensekiz Evrenspor haberleri ve güncel Evrensekiz Evrenspor gelişmeleri, Evrensekiz Evrenspor ile ilgili tüm video, Evrensekiz Evrenspor fotoğrafları ve Evrensekiz Evrenspor haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Spor

Evrensekiz Evrenspor, 2024-2025 sezonu için Altınordu altyapısında yetişen kanat oyuncusu Tunahan Öztürk ile anlaştı.

Spor

Evrensekiz Evrenspor, 2024-2025 sezonu için forma göğüs sponsoru olan Sarteks firmasına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Spor

Evrensekiz Evrenspor, Çorlu Belediye F.K. ile 22 Eylül 2024 Pazar günü saat 15:30'da hazırlık maçında karşılaşacak. Maç Evrensekiz Spor Kompleksi'nde...

Spor

Evrensekiz Evrenspor, kulübe verdikleri destekler nedeniyle Kurtuluş Erkek Kuaförü Fatih Çiftçi'ye teşekkürlerini iletti.

Gündem

Evrensekiz Evrenspor yöneticileri ve Belediye Başkanı Birol Özbay, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’yi ziyaret ederek kulüp hatıra formasını takdim etti.

Spor

Evrensekiz Evrenspor, 2024-2025 sezonu için kaleci antrenörü olarak Kerem Pekuz ile anlaşma sağladı.

Spor

Evrensekiz Evrenspor, Batuhan Şali ile yeniden yola devam ediyor.

Spor

Evrensekiz Evrenspor, 2024-2025 sezonu için dış transferde Batuhan Toygar ile anlaşma sağladı.

Spor

Evrensekiz Belediye Başkanı Birol Özbay, Belediye Meclis Üyesi Kenan Metin ve diğer misafirlerle birlikte Evrenspor'un idmanını ziyaret ederek sporculara destek...

Spor

Evrensekiz Evrenspor, Bölgesel Amatör Lig için haftanın 6 günü yoğun antrenman programı ile hazırlıklarına devam ediyor.

Gündem

Evrensekiz Evrenspor Kulübü, kaptanları Oğuzhan Karadağ’ın nişan düğününe kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katılım sağladı.

Spor

Evrensekiz Evrenspor, deneyimli sağ bek Okan Özdilek ile 2024-2025 sezonu için yeniden anlaşmaya vardı.