Derya Bulut Haberleri

Derya Bulut haberleri ve güncel Derya Bulut gelişmeleri, Derya Bulut ile ilgili tüm video, Derya Bulut fotoğrafları ve Derya Bulut haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Spor

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklarelispor’u Sporcu Evi’nde ziyaret etti.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, "Yaza Hareketli Giriyoruz" atölyelerinin kapanış töreninde sertifikaları dağıttı ve sporun çocuklar üzerindeki önemine dikkat çekti.

Gündem

Kırklareli Belediyesi’nde Samimi Buluşma: Başkan Bulut, Yemekhane Personeliyle Öğle Yemeği Yedi

Gündem

Belediye Başkanı Derya Bulut, vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.

Asayiş

Kırklareli’nin vefat eden iki değerli ismi Abdullah Yalçın ve Necati Buzol ikindi namazı sonrası toprağa verildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yılı Kırklareli’nde kutlandı. Kutlamalar sırasında yaşanan coşku fotoğraf karelerine yansıdı.

Gündem

Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem Çamur Demir ve fakülte üyeleri, Belediye Başkanı Derya Bulut’u ziyaret etti.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu Pınarhisar’da karşıladı ve Saray-Kırklareli yol incelemelerine katıldı.

Gündem

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u...

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybeden vatandaşları anarak, bir mesaj yayımladı.

Gündem

Kırklareli’nin önemli bilim insanlarından Prof. Dr. Filiz Tütüncüler Kökenli ve eşi Ömer Kökenli, Belediye Başkanı Derya Bulut’u ziyaret etti.

Gündem

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ve beraberindeki heyet, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ziyaret etti.