Çölgeçen Haberleri

Çölgeçen haberleri ve güncel Çölgeçen gelişmeleri, Çölgeçen ile ilgili tüm video, Çölgeçen fotoğrafları ve Çölgeçen haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Büyükmandıra Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen, belde sakinlerinden Süleyman Biçer’in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Gündem

Büyükmandıra Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen, Mevlid Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajda, tüm vatandaşların dualarının kabul olmasını temenni etti.

Gündem

Büyükmandıra Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarı dileklerinde bulundu.

Gündem

Büyükmandıra Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen, Hasan Yüksel Yavaş’ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Gündem

Büyükmandıra Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünde Atatürk, silah arkadaşları ve şehitleri rahmet ve minnetle...

Spor

Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Büyükmandıra Belediyesi iş birliğiyle GSB Yaz Spor Okulları kapsamında futbol turnuvası düzenlendi.

Gündem

Başkan Çölgeçen, Bulgaristan'da düzenlenen Koca Yusuf Yağlı Güreş Turnuvası'nda dereceye giren genç sporcuları tebrik etti.

Gündem

Pehlivanköy'de kanalizasyon hattının temizlenmesi çalışmaları, Büyükmandıra Belediyesinin vidanjör aracı desteğiyle gerçekleştirildi.