Çanakcıoğlu Haberleri

Çanakcıoğlu haberleri ve güncel Çanakcıoğlu gelişmeleri, Çanakcıoğlu ile ilgili tüm video, Çanakcıoğlu fotoğrafları ve Çanakcıoğlu haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu ve protokol üyelerinin katılımıyla, 30 Ağustos Zafer Bayramı ilçede coşkuyla kutlandı.

Gündem

Kırklareli Vali Yardımcısı Tuncer ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gündem

Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu, LGS'de ilçede ilk üçe giren öğrencileri kabul ederek başarılarının devamını diledi.

Gündem

Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu, şehit J. Er. Erkan Koç'un şehadet yıl dönümü vesilesiyle ailesini ziyaret ederek, kabri başında dualarla...

Gündem

Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu, 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüşe ve anma programına katılım sağladı.

Gündem

Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu ve daire amirleri, Şehit J. Uzm. Çvş. Hüseyin Karataş'ın şehadet yıl dönümünde ailesini ziyaret etti.

Gündem

Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu, ilçede devam eden spor kurslarını ziyaret ederek, kursiyerlere başarılar diledi.

Gündem

Kaymakam Rabia Naçar Çanakcıoğlu, İlçe Tarım Müdürü İbrahim Yılmaz ile birlikte Tozaklı Köyü’ndeki Savaşlar Tarım ve Hayvancılık işletmesini ziyaret etti.

Gündem

Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakçıoğlu, aziz şehitlerin değerli ailelerini Kurban Bayramı vesilesiyle ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Gündem

Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Gündem

Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu, Ali Özer Parkı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı.

Gündem

Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu, Kaynarca Ana Sınıfı ve İlkokulu'nda karne heyecanı yaşayan öğrencilere karnelerini takdim etti.