Çalışma Haberleri

çalışma haberleri ve güncel çalışma gelişmeleri, çalışma ile ilgili tüm video, çalışma fotoğrafları ve çalışma haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kavaklı Belediye Başkanı Ufuk İn, beldede yürütülen çalışmalarla Kavaklı’nın daha modern ve estetik bir görünüme kavuştuğunu açıkladı.

Gündem

Büyükkarıştıran Belediyesi, vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, personelle bir araya gelerek kent genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Gündem

Kırklareli İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hicret Şamil Karasu, Sütlüce Köyü'nde İl Özel İdare araçlarıyla yürütülen yol...

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla önderliğinde ilçe pazar yerinde detaylı temizlik ve düzenleme çalışmaları başlatıldı.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi, kent genelinde hazırladıkları çalışma programı çerçevesinde temizlik faaliyetlerini aralıksız bir şekilde devam ettiriyor.

Gündem

ÇYDD Kırklareli Şube Başkanı Birsen Meriç, yanlış bilgilere karşı açıklama yaparak derneğin bağışlarını artırdıklarını ve çalışmalarını kesintisiz sürdürdüklerini belirtti.

Gündem

istasyon Mahallesi Muhtar Naide Özdemir liderliğinde yeşil alanların düzenlenmesi için ot biçme çalışmaları başarıyla ilerliyor.

Gündem

Pehlivanköy Belediyesi, ilçe genelinde yol ve altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gündem

Doğalgaz çalışmaları sonrası hasar gören yolların onarımı Üsküp Beldesi’nde hızla sürüyor.

Gündem

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası, emekçilerin haklarını korumak ve iyileştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında mahalle, sokak ve caddelerde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız...