Balaban Haberleri

balaban haberleri ve güncel balaban gelişmeleri, balaban ile ilgili tüm video, balaban fotoğrafları ve balaban haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Vize Merkez ilçe muhtarları, Vize Kaymakamı Kemal Balaban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gündem

Vize Kaymakamı Kemal Balaban, Kömürköy’e gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarla buluştu, taleplerini dinledi ve köydeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eğitim

Kaymakam Kemal Balaban başkanlığında yapılan toplantıda okulların akademik başarıları, güvenliği ve sosyal faaliyetleri değerlendirildi.

Gündem

Vize Kaymakamı Kemal Balaban, ilçeye yeni atanan Sulh Hukuk ve Sulh Ceza Hakimi Gülbin Korkut'u ziyaret etti.

Gündem

Vize Kaymakamı Kemal Balaban, İlköğretim Haftası kapsamında Cumhuriyet İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.

Gündem

Vize Kaymakamı Kemal Balaban, Doğanca köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi ve köyde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gündem

Vize Kaymakamı Kemal Balaban, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünde Atatürk, şehitler ve gazileri rahmet ve minnetle anarak, milletin...

Gündem

Kırklareli Nüfus ve Vatandaşlık Müdüresi Serpil Ünsal, Vize Kaymakamı Kemal Balaban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gündem

Şehit Tarık Korkmaz’ın annesi Süreyya Korkmaz, Vize Kaymakamı Kemal Balaban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gündem

Vize Haber Gazetesi ekibi, Kaymakam Kemal Balaban'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Kaymakam Balaban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gündem

Vize Kaymakamı Kemal Balaban, 41. Komando Tugayı'nı ziyaret ederek Tugay Komutanı Binbaşı Nuh Görkem Çabuk ile bir araya geldi.

Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Vize Kaymakamı Kemal Balaban’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.