Ayçiçek Haberleri

ayçiçek haberleri ve güncel ayçiçek gelişmeleri, ayçiçek ile ilgili tüm video, ayçiçek fotoğrafları ve ayçiçek haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Eğitim

Pehlivanköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Ayçiçek, ilçedeki okulları ziyaret ederek seminerde bulunan öğretmenlerle buluştu.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Pınarhisar’da ayçiçek hasadı sırasında üreticilere bilgilendirme yaptı.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Vize ilçesi Çövenli köyünde ayçiçek hasadının başladığını duyurdu.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Vize İlçesi Çakıllı beldesinde yerli hibrit ayçiçek çeşidi deneme alanlarını ziyaret ederek bitkilerin uyum...

Gündem

Uzun yıllardan beri Trakya ve Kırklareli bölgelerinde aşırı sıcak ve kuraklık nedeniyle yaşanan ürün ve kalite kaybı, bu yıl üreticileri...

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, kuraklık ve yüksek sıcaklığın ayçiçek tarlalarına etkilerini yerinde değerlendirdi.

Gündem

Müsellim köyünden Ersin Aydın, 120 dekarlık alanda sulu ayçiçek tarımı yaparak verim artışını gözlemledi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Vize ilçesinde yerli hibrit tohum ile ayçiçek üretimi yapan üreticilerin arazilerini kontrol etti.

Gündem

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, ayçiçek tarlasından ihtiyaç sahibi vatandaşlara gönderilecek yağlar hakkında bilgi verdi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Pehlivanköy'de %75 hibe destekli Ayçiçek tohumlarının fenolojik gözlemlerini gerçekleştirdi.

Eğitim

Pehlivanköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Ayçiçek ve Şube Müdürü Abdullah Badem, okulları ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

Ekonomi

Adana'da Ağustos ayında hasadı gerçekleşecek olan ayçiçek tarlaları aşırı sıcak nedeni ile kurumaya başladı. Ayçiçekler olgunlaşmadan sararmaya başlarken kuraklık toprakların...