Aşure Haberleri

aşure haberleri ve güncel aşure gelişmeleri, aşure ile ilgili tüm video, aşure fotoğrafları ve aşure haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Pehlivanköy Belediyesi, aşure günü dolayısıyla bereket, paylaşma ve birlik simgesi olan aşureyi ilçe halkına dağıttı.

Gündem

MHP Kırklareli İl Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Sarı Saltuk Cem Evinde düzenlenen Mah-ı Muharrem Aşure hayrına katılarak, büyüklerle bir araya geldi.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulunarak bereket, paylaşım ve birlik mesajı verdi.

Gündem

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Aşure ayı münasebetiyle çalışanlarına ve misafirlerine aşure ikramında bulundu.

Gündem

Kırklareli Canları tarafından düzenlenen aşure dağıtım etkinliğinde Belediye Başkanı Derya Bulut, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Gündem

Hamdibey Köyü'nde Demirköy Diyanet Gençlik tarafından düzenlenen aşure etkinliğinde 300'e yakın kişi bir araya geldi.

Gündem

Lüleburgaz Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Lüleburgaz Şubesi, Tarihi Sokullu Mehmet Paşa Camii'nde vatandaşlara aşure dağıttı.

Gündem

Kırklareli Ortak Akıl Derneği Başkanı Ali Çakır, Muharrem Ayı dolayısıyla Topçu Baba Cem Evi'nde düzenlenen Aşure etkinliğinde yer aldı.

Gündem

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kırklareli Hızırbey Camii'nde düzenlediği etkinlikte vatandaşlara aşure ikram ederek birlik ve beraberliği pekiştirdi.

Gündem

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Lüleburgaz Teşkilatı’nın düzenlediği aşure dağıtım etkinliğinde vatandaşlarla buluştu.

Gündem

Demirköy Müftülüğü, Merkez Cami bahçesinde düzenlediği etkinlikte 500 adet aşureyi halkla buluşturarak birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.