Abdulkadir Uraloğlu Haberleri

Abdulkadir Uraloğlu haberleri ve güncel Abdulkadir Uraloğlu gelişmeleri, Abdulkadir Uraloğlu ile ilgili tüm video, Abdulkadir Uraloğlu fotoğrafları ve Abdulkadir Uraloğlu haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Tersane İstanbul içerisinde bulunan otelin açılış törenine katıldı.

Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Saray-Kırklareli yolu şantiyesinde inceleme yaparak, brifing aldı ve basın açıklaması yaptı.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu Pınarhisar’da karşıladı ve Saray-Kırklareli yol incelemelerine katıldı.

Gündem

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u...

Gündem

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmede, ilçedeki projeler için destek talebinde bulundu.

Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Saray-Kırklareli Yolu Şantiyesi'nde incelemelerde bulunarak, projenin Kırklareli'nin hızlı gelişimi için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, uluslararası kaynaklı yaşanan internet sorunuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu durumun siber saldırı olmadığını söyledi.

Bilim ve Teknoloji

“Türkiye'nin en büyük Ar-Ge projesi yerli ve milli haberleşme uydumuz Türksat 6A'nın fırlatma testleri tamamlanıyor”

Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara ile Tatvan arasında işleyecek Turistik Tatvan Treni’nin Kurban Bayramı’ndan sonra yola çıkacağını bildirerek,...