TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumluluğu, İpek Anaokulu Minik TEMA öğrencileriyle gerçekleştirdiği 'Meşe Palamudu' etkinliğiyle doğa sevgisini ve çevre bilincini pekiştirdi. Minik öğrenciler, meşe palamutlarını toprağa ekerek doğaya sevgiyle katkıda bulundular.

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumluluğu, bugün özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İpek Anaokulu Minik TEMA öğrencileriyle bir araya gelerek "Meşe Palamudu" teması üzerine keyifli bir gün geçirdiler.

Etkinlik kapsamında, öğrencilere "Küçük Meşe Palamudu" hikayesi okunarak, palamudun tohumdan fidana, fidandan ağaca, ve ağaçtan ormana dönüşümü anlatıldı. Ardından, "Meşe Palamudu" ve "Orman" şarkıları söylendi.

Snapinsta.app 433715251 406597945409266 3313448461415605782 N 1080

Minik öğrenciler, özenle seçtikleri meşe palamutlarını toprağa ektikten sonra, onlara sevgi dolu iyi dileklerde bulundular. Bu güzel etkinlik için İpek Anaokulu yönetimine ve Minik TEMA öğrencilerine teşekkürlerini sunan TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumluluğu, doğa sevgisi ve çevre bilinci konusundaki eğitim çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Pes dedirten görüntü; otomobilin airbaginden sünger çıktı Pes dedirten görüntü; otomobilin airbaginden sünger çıktı