CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, saha çalışmaları kapsamında 2 Eylül 2024 Pazartesi günü Lüleburgaz ilçesinde esnaf ve sanatkar odalarını ziyaret edecek.

CHP Kırklareli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, 2 Eylül 2024 Pazartesi günü Lüleburgaz'da saha çalışmaları kapsamında çeşitli esnaf ve sanatkar odalarını ziyaret ederek esnafla bir araya gelecek.

Mantar bol olunca yol kenarları araçlarla doldu Mantar bol olunca yol kenarları araçlarla doldu

Program çerçevesinde, saat 11:00'da Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret edecek olan Gündoğdu, sırasıyla saat 11:30'da Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı, saat 12:00'da Lokantacılar Esnaf Odası'nı, saat 12:30'da Gıda Maddeleri Sanatkarları Esnaf Odası'nı, saat 13:00'da Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı, saat 14:00'da Pazarcılar Esnaf Odası'nı, saat 14:30'da Kahveciler Odası'nı, saat 15:00'da Elektrikçiler Esnaf Odası'nı, saat 15:30'da Demirci ve Araba Yapımı Madeni Eşya Sanatkarları Odası'nı ve son olarak saat 16:00'da Lüleburgaz Ticaret Borsası'nı ziyaret edecek.

Vecdi Gündoğdu, Lüleburgaz’da esnaf ve sanatkarların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyerek çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunacak.

Muhabir: HACI MURAT TANER