CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve oda başkanlıklarını ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Gündoğdu, ziyaret ettiği kurum ve derneklerin yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Gündoğdu, ziyaret ettiği kurumları şu şekilde sıraladı: "Bugün Kırklareli Kent Konseyi'ni, Ziraat Odası Başkanlığı'nı, Köy Muhtarları Derneği'ni, Ticaret Borsası'nı, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'ni, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı, Muharip Gaziler Derneği'ni, Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi'ni ve Kırkseder Derneği'ni ziyaret ettik."

Öz Sağlık-İş Sendikası'ndan ŞÖNİM Ziyareti Öz Sağlık-İş Sendikası'ndan ŞÖNİM Ziyareti

Ziyaretlerin ardından, Gündoğdu, "Bizleri misafir eden dernek ve oda başkanlarımıza, yönetim kurullarındaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum," şeklinde açıklamalarda bulundu. Ziyaretlerde, yerel yönetimlerin ve sivil toplum kuruluşlarının yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

Gündoğdu'nun ziyaretleri, kurumlar ve derneklerle işbirliğini güçlendirmek, toplumsal sorunlar ve ihtiyaçlar hakkında bilgi almak amacıyla gerçekleştirildi. Ziyaretlerin, Kırklareli'nin çeşitli kesimleriyle olan iletişimi artırması ve ortak çözümler geliştirilmesine katkı sağlaması bekleniyor.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner