Topçu Baba'yı Anma Kültür ve Sanat Derneği heyeti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu'yu ziyaret etti. Dernek Başkanı Orhan Deniz ve yönetim kurulu üyeleri, 8 Haziran'da düzenlenecek olan Geleneksel Topçu Baba'yı Anma törenlerine Milletvekili Gündoğdu'yu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i davet etti.

Görüşme sırasında, Topçu Baba'nın anısını yaşatma ve bu kültürel etkinlikleri daha geniş kitlelere duyurma konuları ele alındı. Vecdi Gündoğdu, dernek heyetine nazik ziyaretleri ve davetleri için teşekkür ederek, etkinliğin Kırklareli'nin kültürel mirasına katkı sağlayacağını belirtti.

Milletvekili Gündoğdu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ‘’Topçu Baba’yı Anma Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Sayın Orhan Deniz ve dernek yönetim kurulu üyelerimiz ziyaretimize geldiler.  8 Haziran’da yapılacak olan Geleneksel Topçu Baba’yı Anma törenlerine hem bizi hem de Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i davet ettiler.  Nazik ziyaretleri ve davetleri için dernek başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ederim.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner