Kırklareli Gençlik Merkezi, gençlerin yaz tatilini verimli geçirmeleri için GSB Gençlik Yaz Okulu'nun başlayacağını duyurdu. 1 Temmuz - 1 Eylül tarihleri arasında 81 ilde düzenlenecek olan bu program, gençlerin öğrenme ve deneyim alanlarını güçlendirmeyi, sosyal becerilerini geliştirmeyi ve kültürel etkileşimlerini artırmayı hedefliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ’’Bu yaz neredeyim diye düşünme! GSB Gençlik Yaz Okulu seninle! Öğrenme ve deneyim alanımızı güçlendirmek, sosyal becerilerimizi geliştirmek, kültürel etkileşimimizi artırmak üzere, spor, sanat, bilim ve eğlence dolu kurguladığımız atölyeleriyle ve gönüllülük çalışmalarıyla birlikte GSB Gençlik Yaz Okulu, 1 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında 81 ilimizde başlıyor.’’ İfadelerine yer verildi.

Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi

Program kapsamında gençler, çeşitli spor aktiviteleriyle fiziksel yeteneklerini geliştirebilecek, sanat atölyelerinde yaratıcılıklarını keşfedebilecek, bilim atölyelerinde yeni bilgiler edinecek ve eğlenceli etkinliklerle keyifli zaman geçirecekler. Ayrıca gönüllülük çalışmalarıyla topluma katkıda bulunma fırsatı da yakalayacaklar.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay