Vize Belediyesi, Ramazan Ayı süresince düzenlediği Edirne Gezi Programı'nın son turunu 07 Nisan 2024 Pazar günü başarıyla gerçekleştirdi. Her hafta rehberler eşliğinde düzenlenen gezi programı kapsamında, Bolca Nine Türbesi, Sarayiçi ve Balkan Şehitliği, Beyazıt Külliye, Lozan Anıtı ve Selimiye Camii gibi tarihi ve kültürel mekanlar gezildi.

Trakya Şubesi'nde Seçim Heyecanı Başlıyor Trakya Şubesi'nde Seçim Heyecanı Başlıyor

Gezi sonunda katılımcılara iftar yemeği verildi ve teravih namazı kılındıktan sonra ilçeye dönüş gerçekleştirildi. Programa katılan halk, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp'e bu güzel gezi organizasyonu için teşekkürlerini iletti. Başkan Özalp, halkın memnuniyetini sağlamak adına bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, gelecek dönemlerde de benzer etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Vize Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Belediyemiz tarafından düzenlenen Ramazan Ay'ı Edirne Gezi programının son turu 07 Nisan 2024 Pazar günü gerçekleşti.

Gezi kapsamında her hafta rehberler eşliğinde Bolca Nine Türbesi, Sarayiçi ve Balkan Şehitliği, Beyazıt Külliye, Lozan Anıtı ve Selimiye Camii gezildikten sonra iftar yemeği verilip teravih namazı kılındıktan sonra ilçemize dönüş gerçekleşmiştir. Geziye katılım sağlayan halkımız Belediye Başkanımız Ercan Özalp'e bu güzel gezi organizasyonu için teşekkürlerini iletti.’’ İfadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay