Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, belediye tarafından hizmete kazandırılan Çocuk Eğitim Havuzu'nda eğitim gören çocukları ve antrenörleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında çocuklarla ve antrenörlerle bir araya gelen Gerenli, belediyenin çocuklara ve gençlere yönelik hizmetlerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Pehlivanköy Pazaryerinde Tartı Denetimi Gerçekleştirildi Pehlivanköy Pazaryerinde Tartı Denetimi Gerçekleştirildi

Lüleburgaz Belediyesi, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla kullanılamaz durumdaki alanları yeniden düzenleyerek Çocuk Eğitim Havuzu gibi projeleri hayata geçirdi. Bu projeler sayesinde çocuklar hem yüzme eğitimi alıyor hem de sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemeye teşvik ediliyor.

Başkan Gerenli, havuzda eğitim alan çocuklarla sohbet ederek onların mutluluklarını ve heyecanlarını paylaştı. Ayrıca, antrenörlerle bir araya gelerek eğitim süreçleri hakkında bilgi aldı ve başarılı çalışmalarından dolayı onları tebrik etti. Gerenli, belediyenin benzer projelerle çocukların ve gençlerin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini belirtti.

Başkan Gerenli, yaptığı açıklamada, "Çocuklar gülerse dünya güler! Kullanılamaz bir alanken hizmete kazandırdığımız Çocuk Eğitim Havuzumuzda eğitim alan çocuklarımız ve antrenörlerimizi ziyaret ettik. Çocuklarımız, gençlerimiz ve her yaştan komşumuzun daha mutlu olması için Lüleburgaz'ımız için her alanda hizmeti sürdüreceğiz," dedi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner