AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını İl Kadın Kolları Başkanı Canan Genim başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantının açılışında konuşan Başkan Genim, katılımcılara teşekkür ederek, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Memleket sevdası için İstanbul'dan ilçesine Belediye Başkanı oldu, şimdi köy köy geziyor Memleket sevdası için İstanbul'dan ilçesine Belediye Başkanı oldu, şimdi köy köy geziyor

Toplantıda, AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları’nın son dönemde gerçekleştirdiği faaliyetler değerlendirildi ve önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar hakkında planlamalar yapıldı. Kadınların sosyal ve ekonomik alanda daha aktif rol alması için yürütülen projeler ve etkinliklerin detayları masaya yatırıldı.

Toplantıda ayrıca, ilçe teşkilatları ile koordinasyonun güçlendirilmesi, yerel sorunlara daha hızlı çözümler üretilmesi ve kadınların siyasete katılımının artırılması gibi konular ele alındı.

Toplantının ardından AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’İl Kadın Kolları Başkanımız Canan Genim başkanlığında haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımız hayırlara vesile olsun.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay