AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığı, kadın kollarının etkinliğini artırmak ve bölgesel işbirliğini güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen önemli bir toplantıya katıldı. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Gerçek Tekin başkanlığında düzenlenen Marmara Bölgesi İl Kadın Kolları Başkanları toplantısında, Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Canan Genim de hazır bulundu.

Toplantı, Marmara Bölgesi'ndeki kadın kolları başkanlarının bir araya gelerek, bölgelerindeki çalışmalarını değerlendirmeleri ve ileriye yönelik stratejiler geliştirmeleri açısından büyük önem taşıdı. Gerçek Tekin’in başkanlığında gerçekleştirilen bu toplantıda, kadın kollarının faaliyetleri, karşılaşılan zorluklar ve bu zorluklara karşı alınacak önlemler masaya yatırıldı.

İlçe Yönetim Kurulu Toplantıda Buluştu İlçe Yönetim Kurulu Toplantıda Buluştu

Toplantıda ayrıca, kadınların ekonomik ve sosyal hayatta daha aktif yer alması için yapılabilecek projeler üzerinde duruldu.

Toplantının ardından AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Sn. Gerçek Tekin Başkanlığında gerçekleştirilen Marmara Bölgesi İl Kadın Kolları Başkanları toplantısına Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Canan Genim katılım sağladılar.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay