AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından bir tebrik mesajı yayımladı. Gençlik Kolları, zorlu bir maratonu geride bırakan öğrencilerin üniversite yerleştirme sonuçlarının tüm gençler için hayırlı olmasını diledi.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli'nde Etütler Başladı Bahçeşehir Koleji Kırklareli'nde Etütler Başladı

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından bir açıklama yapan İl Gençlik Kolları Başkanımız Enes Aydın Gün, "YKS tercih sonuçları açıklandı ve zorlu bir maratonun ardından üniversiteli kardeşlerimiz hayallerine bir adım daha yaklaştı. Üniversiteyi kazanan tüm gençlerimizi tebrik ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz. Kırklareli'ne hoş geldiniz!" dedi.

Gün, ayrıca, "AK Gençlik ailesi olarak her daim yanınızdayız. Eğitim hayatınız boyunca desteğimiz sizinle olacak. Gençlerimizin başarıları, hem şahsi hem de şehrimiz için büyük önem taşıyor. Eğitim yolunda sizlere başarılar dilerim." şeklinde konuştu.

Mesajda, Kırklareli'nin üniversiteli gençler için her zaman destekleyici bir şehir olduğu vurgulandı ve yeni üniversiteli öğrencilerin şehre hoş geldikleri ifade edildi. AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları, gençlerin eğitim süreçlerinde yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay