AK Parti Demirköy İlçe Başkanlığı, genç çiftin mutlu gününde yanlarında oldu. İlçe Başkanlığı, Berat Güzel ve Bilge Tosun çiftinin düğün merasiminde yer alarak, hem gençlere destek oldu hem de mutluluklarını paylaştı. Başkan, yaptığı açıklamada çiftin evliliğini tebrik ederek, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diledi.

AK Parti Demirköy İlçe Başkanlığı, genç çiftin bu özel gününde yanlarında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu sözleri kullandı: “Gençlerimizin en mutlu günlerinde yanındaydık. Kıymetli kardeşlerimiz Berat Güzel ve Bilge Tosun’un düğün merasimine katılım sağladım. Genç Çiftimizi tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Rabbim, iki cihan saadeti versin inşallah.”

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Kadınlara şiddet uygulamaya kalkanlara, onların huzuruna kast edenlere rahat nefes aldırmaya İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Kadınlara şiddet uygulamaya kalkanlara, onların huzuruna kast edenlere rahat nefes aldırmaya

Berat Güzel ve Bilge Tosun çifti için düzenlenen düğün merasimi, AK Parti teşkilatı tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Demirköy İlçe Başkanlığı, gençlerin önemli anlarında yanlarında olmayı bir görev bildiklerini ifade ederek, böyle günlerin toplumda birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurguladı. Başkan, her zaman ilçedeki gençlerin mutlu günlerinde onların yanında olmaya özen gösterdiklerini belirtti. Düğün merasimine katılan ilçe başkanı ve beraberindeki heyet, çiftin mutluluklarına ortak oldular.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay