Demirköy ilçesinde toplumsal dayanışmayı ve birlikteliği her daim ön planda tutan AK Parti Demirköy İlçe Başkanlığı, önemli günlerde vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, Metin&Küçükoğulları ailelerinin değerli evlatları Rasim ve Cansu’nun düğün törenine, AK Parti Demirköy İlçe Başkanlığı da geniş bir katılım gösterdi. İlçe yönetimi, çiftin bu mutlu gününe ortak olarak, bölgedeki vatandaşların her zaman yanında olduklarını bir kez daha göstermiş oldu.

Gaziantep büyükşehir, meteorolojinin uyarısı sonrası harekete geçti Gaziantep büyükşehir, meteorolojinin uyarısı sonrası harekete geçti

AK Parti Demirköy İlçe Başkanlığı, ilçedeki önemli etkinliklerde yer almaya özen gösteriyor. Rasim ve Cansu çiftinin düğün törenine katılanlar arasında, AK Parti Demirköy İlçe Teşkilatı’nın yanı sıra, belediye meclis üyesi Hamdi Gülsoy ve İl Genel Meclis Üyesi Ferruh Küçükdemir de yer aldı. AK Parti Demirköy İlçe Başkanlığı, çiftin ailelerine ve davetlilere saygılarını sunarak, bu anlamlı günün bir parçası olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti Demirköy İlçe Başkanlığı, düğün töreni sonunda yaptığı açıklamada, Rasim ve Cansu çiftine ömür boyu mutluluklar diledi. Hayatlarını birleştiren genç çiftin, uzun ve huzurlu bir yaşam sürmesini temenni eden parti yetkilileri, gençlerin bu özel günlerinde yanında olmanın kendileri için de önemli bir anı olarak kalacağını belirtti.

AK Parti Demirköy İlçe Başkanlığı konuya ilişkin; “Gençlerimizin en mutlu günlerinde yanındaydık. Metin&Küçükoğulları ailelerinin kıymetli evlatları Rasim ve Cansu kardeşlerimizin düğün törenlerine Belediye Meclis Üyemiz Hamdi Gülsoy İl Genel Meclis Üyemiz Ferruh Küçükdemir ile birlikte katılım sağladık.

Hayatlarını birleştiren çiftlerimizi ve ailelerini tebrik eder, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür dileriz.” dedi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner