Lüleburgaz Belediyesi tarafından gençlere yönelik düzenlenen "Anlam Çalışmaları" eğitimleri, her ay iki kez Salı ve Çarşamba günleri 18.00-20.00 saatleri arasında Lüleburgaz Gençlik Parkı Bilim Atölyesi’nde gerçekleştiriliyor. Eğlence ile bilgiyi harmanlayan bu etkinliklerde, gençlerin düşünme becerilerini geliştirmeleri hedefleniyor.

Vekil Özkan, Buse ve Çağatay’ın Nişanına Katıldı Vekil Özkan, Buse ve Çağatay’ın Nişanına Katıldı

14-19 yaş aralığındaki gençlerin katılımına açık olan eğitimler tamamen ücretsiz olup, ilgilenenlerin Gençlik Parkı'nda bulunan Lüleburgaz Belediyesi Çocuk Hakları Birimi'ne başvurmaları gerekiyor. Lüleburgaz Belediyesi, gençlerin bu eğitici ve keyifli etkinlikten faydalanmalarını bekliyor.

Lüleburgaz Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Eğlenceyle bilginin harmanladığı "Anlam Çalışmaları", Salı ve Çarşamba saat 18.00 ile 20.00 arasında Lüleburgaz Gençlik Parkı Bilim Atölyesi'nde gerçekleştiriliyor. Ayda 2 kere yapılan bu eğitimlerde yer almak için Gençlik Parkı'ndaki Lüleburgaz Belediyesi Çocuk Hakları Birimi'ne başvurabilirsiniz. Eğitim ücretsizdir.” ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay