Genç Sağlık Sendikası Kırklareli İl Başkanı Murat Yıldız, sağlık çalışanlarının hak ve hukuk mücadelesinde yanlarında oldukları kadar, sosyal aktivitelerle de gündem oluşturduklarını belirtti. Yıldız, sağlık çalışanlarının yoğun iş yükü ve stresinden uzaklaşarak sosyal hayatın içinde yer almalarını sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ettiklerini ifade etti.

Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu

Son olarak, sendika üyeleri Düzce Melen Çayı'nda düzenlenen rafting etkinliğiyle moral depoladı. Doğal bir ortamda, rafting kıyafetlerini giyen sağlık çalışanları, 10 kilometrelik parkuru 2 saatlik bir sürede tamamlayarak keyifli anlar yaşadı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Yıldız, “Kırklareli Genç Sağlık Sendikası olarak, her alanda üyelerimizin yanında olduğumuz gibi, gezi etkinlikleriyle de olmaya devam edeceğiz. Çalışanlarımızın birçoğu maalesef ekonomik koşullardan dolayı tatil bile yapamamakta. Bizler, bir nebze olsun bu imkanı verip onları mutlu edebiliyorsak, ne mutlu bize,” dedi.

Bu tür etkinliklerin, sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonunu artırdığını belirten Yıldız, sendika olarak bu tür sosyal faaliyetlere devam edeceklerini vurguladı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay