Kalp krizi geçiren kadının bağışlanan organları 3 kişiye umut oldu Kalp krizi geçiren kadının bağışlanan organları 3 kişiye umut oldu

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ekim 2024 dönemi Gebe Okulu eğitimi için kayıtların başladığını duyurdu. 21-22-23-24 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan eğitim programı, anne adaylarına doğum öncesi, doğum anı ve sonrası süreçler hakkında bilgi ve destek sağlamayı amaçlıyor.

Gebe Okulu’na katılmak isteyen anne adayları, hastanenin NST-Emzirme Danışmanlığı Polikliniğine veya Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğine başvuru yaparak kayıt yaptırabilir. Eğitim programı, sağlıklı bir gebelik süreci ve doğuma hazırlık için önemli bilgiler sunarken, katılımcılara emzirme ve bebek bakımı konusunda da rehberlik edecek.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, “2024 Ekim Dönemi Gebe Okulu Eğitimi kayıtları başladı. Hastanemizde 21-22-23-24 Ekim tarihlerinde yapılacak olan gebe okulu eğitimleri kayıtları başladı. Gebe okulu eğitimine tüm anne adayları katılabilir. Gebe okulu eğitimine kayıt için hastanemiz NST-Emzirme Danışmanlığı Polikliniğine veya Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğine başvuru yapabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner