İspanya'da Sakarya rüzgarı: Sakaryalı Muhammet Ali Dünya sahnesinde İspanya'da Sakarya rüzgarı: Sakaryalı Muhammet Ali Dünya sahnesinde

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, kentin futbol efsanelerini anmak amacıyla düzenlenen ve bu yıl Çetin Öten’in adı verilen 8. Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası’nın başlama vuruşunu gerçekleştirdi. Başkan Gerenli, turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, "Kentimizin futbol efsanelerinin isimleriyle yaşattığımız ve bu yıl sevgili Çetin Öten’in adını verdiğimiz 8. Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası’nın başlama vuruşunu yaptık. Kaybedenin olmayacağı turnuvanın dostluk ve sportmenlik içinde geçmesini diliyorum." dedi.

Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen Gerenli, bu tür etkinliklerin Lüleburgaz’da sporu ve gençleri teşvik ettiğini belirtti. Turnuva boyunca futbolseverler, rekabetin yanı sıra dostluk ve fair-play ruhunu da yaşayacaklar. Başkan Gerenli, kentteki spor kültürünün gelişmesi ve gençlerin spora olan ilgisinin artması adına bu tür organizasyonların önemine vurgu yaptı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner