Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Pınarhisar Gençlik Festivali'nin 3. gününde sahne alan sanatçılar Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’a enerji dolu performansları için teşekkürlerini iletti. Festivalin bu bölümünde seyirciler, coşkulu anlar yaşarken, Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’un sahne şovları büyük beğeni topladı.

Başkan Talay, "Pınarhisar Gençlik Festivalimizin 3. gününde sahne alarak bizlere enerjileri ve muhteşem performanslarıyla unutulmaz anlar yaşatan Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’a gönülden teşekkür ederim," dedi. Festivalin bu yıl da büyük bir ilgi gördüğünü belirten Talay, gençlerin böyle etkinliklerde buluşmasının önemine vurgu yaptı.

Pınarhisar Gençlik Festivali, her yıl olduğu gibi bu yıl da zengin programıyla katılımcılara eğlenceli ve dolu dolu bir etkinlik sundu. Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’un performansları, festivalin en çok konuşulan anlarından biri oldu.

Türk Japon dostluğunun temeli orada atılmıştı: Japon ve Türk bayraklarıyla donatıldı Türk Japon dostluğunun temeli orada atılmıştı: Japon ve Türk bayraklarıyla donatıldı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner