Kırklareli Belediyesi FBO Kadın Basketbol Takımı, Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor ile karşı karşıya geldiği maçtan galibiyetle ayrıldı. Mücadeleyi Kırklareli Valisi Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut birlikte izledi. Büyük çekişmeye sahne olan maç, taraftarların coşkulu tezahüratlarıyla desteklediği heyecan dolu bir atmosferde gerçekleşti.

İbrahim Hatipoğlu: “Bu beraberliği hakeme bağlamak doğru olmaz” İbrahim Hatipoğlu: “Bu beraberliği hakeme bağlamak doğru olmaz”

Maçın ardından sahaya inen Başkan Bulut ve Vali Turan, takım oyuncularını ve teknik ekibi tebrik etti. Başkan Bulut, “Bu galibiyet için tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Kırklareli Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Maç sonrasında, takım yöneticileriyle birlikte sporcuları dinlenme odasında ziyaret eden Başkan Bulut, oyunculara ve teknik ekibe ayrı ayrı teşekkür ederek, “Kırklareli halkı adına hepinizle gurur duyuyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Bulut’un ziyaretine katılan Vali Turan da, sporcuların üstün performanslarından dolayı tebriklerini iletti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner