Kırklareli Belediyesi FBO Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2023-2024 sezonundaki başarılarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. İlk maçında 01 Adana Basketbol takımını mağlup eden ekip, ardından ÇKB Mersin Spor Kulübü’nü de yenerek 2’de 2 galibiyet elde etti. Bu önemli başarılarının ardından takım, yönetim ve teknik heyet ile birlikte Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’u ziyaret etti.

Ziyarette takımın galibiyet sevincini paylaşan Başkan Bulut, sporcuların ve teknik ekibin performanslarını överek, Kırklareli’ni gururlandırmaya devam edeceklerine olan inancını dile getirdi. "İnanıyorum ki bu takım, nice galibiyetlerle şehrimizi gururlandıracak," diyen Bulut, sporcuların gözlerindeki kararlılığı görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Evrensekiz Evrenspor Hazırlık Maçına Çıkıyor Evrensekiz Evrenspor Hazırlık Maçına Çıkıyor

Başkan Bulut, takımın 29 Eylül Pazar günü Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor ile yapacağı maç öncesinde başarı dileklerini iletti ve Kırklarelili hemşehrilerini takımlarını desteklemek için maça davet etti. "Hedef 3’te 3," diyen Bulut, takımın galibiyet serisini sürdürmesi için destek çağrısında bulundu.

Başkan Bulut, yaptığı açıklamada, "İnanıyorum ki bu takım, alacağı nice galibiyetler ve kazanacağı nice başarılarla, güzel Kırklareli’mizi ve kıymetli hemşehrilerimizi gururlandırmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner