Evrensekiz Evrenspor, 2024-2025 sezonu için genç yetenek Kutay Demir'i kadrosuna kattı. 2002 doğumlu başarılı stoper, Hacettepe, Kırklarelispor, Uzunköprüspor ve son olarak Vizespor'da gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Evrensekiz Evrenspor yönetimi, bu transferin takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarını ifade ederek, Kutay Demir’e sakatlıktan uzak, başarılı bir sezon diledi.

Sezona Derbili Başlangıç Sezona Derbili Başlangıç

Evrensekiz Evrenspor taraftarları, yeni transferlerine sosyal medya üzerinden hoş geldin mesajları gönderirken, takımın yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan ve teknik heyet, Kutay Demir'in takıma uyum sağlayarak savunma hattını güçlendireceğine olan inançlarını belirtti.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Ailemize Hoş geldin Kutay Demir. Kulübümüz dış transferde 2024-2025 sezonu için; Hacettepe, Kırklarelispor, Uzunköprüspor ve son olarak Vizespor da başarılı bir şekilde oynamış olan 2002 doğumlu genç Stoper Kutay Demir ile anlaşmış bulunmaktadır. Kendisine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner