Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü’nün 2 Haziran 2023 tarihli talimatı doğrultusunda, Evde Sağlık Hizmetleri Yürütme Komisyonu'nun ilk toplantısını gerçekleştirdi. 28 Ağustos 2024 tarihinde düzenlenen toplantıya, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit başkanlık ederken, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığının koordinasyonunda müdürlük bünyesindeki başkanlar da katılım sağladı.

Toplantıda, Kırklareli ilinde yürütülen Evde Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumu detaylı bir şekilde değerlendirildi. Ayrıca, hizmet sunumu sırasında karşılaşılan sorunlar ele alınarak, bu sorunlara yönelik çözüm önerileri üzerinde duruldu. Evde Sağlık Hizmetlerinin daha kaliteli ve etkin bir şekilde yürütülmesi için sunulan hizmetlerin çeşitliliğinin artırılması ve verilen hizmetlerin daha verimli ve hızlı bir şekilde sağlanması konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı, Evde Sağlık Hizmetlerinin Kırklareli halkına daha iyi sunulabilmesi için atılacak adımların belirlenmesi ve bu alandaki hizmetlerin geliştirilmesine yönelik çalışmaların planlanmasıyla son buldu.

Köylerden Gelen Vatandaşlara Kanser Taraması Yapıldı Köylerden Gelen Vatandaşlara Kanser Taraması Yapıldı

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay