Kırklareli TSO Başkanı Ilık, Nabi Kırmızı’yı Ağırladı Kırklareli TSO Başkanı Ilık, Nabi Kırmızı’yı Ağırladı

Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Biz Bize Yeteriz Birlik Beraberlik ve İnsani Yardımlaşma Derneği, hayırseverlerin bağışlarıyla ihtiyaç sahiplerine yardımlarını sürdürüyor. Dernek, son olarak pazarcı esnaflarından Ertan İşbilen'in anlamlı bağışını duyurdu.

Dernekten yapılan açıklamada, "Elhamdülillah iyilik iyidir. Mahallemiz Pazarcı esnaflarımızdan Kıymetli abimiz Ertan İşbilen, askerden gelen oğlu adına kestirmiş olduğu adakları aşevimize bağışta bulundular. Rabbimiz evladımıza hayırlı uzun ömür versin. Allah kabul etsin," denildi.

Ertan İşbilen'in bu anlamlı bağışı, derneğin aşevinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak ve birçok kişinin yüzünü güldürecek. Biz Bize Yeteriz Derneği, yapılan bu tür bağışlarla toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekiyor. Dernek, hayırseverlerin destekleriyle daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı ve yardımlarını sürdürebilmeyi hedefliyor.

Bu tür bağışların, toplumdaki birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiğini belirten dernek yetkilileri, Ertan İşbilen'e ve tüm bağışçılara teşekkürlerini ileterek, bu tür yardımların artarak devam etmesini temenni ettiler.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay