Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, 12. Gençlik Festivali ve Tarım Fuarı’nın ilk gününde etkinlik alanını ziyaret etti. Festivalin ilk gününde stand açan esnaflarla ve hemşehrilerle bir araya gelen Başkan Talay, festivalin coşkusunu yerinde gözlemleyerek, etkinliklerin şehre kattığı canlılığı takdir etti.

TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak

Başkan Talay, festivalin dört gün süreceğini belirterek, “12. Gençlik Festivali ve Tarım Fuarı’mızın ilk gününde stand açan esnafımızı ve hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Dört gün sürecek bu festivalimize tüm halkımızı davet ediyorum,” dedi.

Festival, çeşitli etkinlikler ve standlarla dolu bir program sunarken, tarım sektöründen çeşitli firmaların ürünlerini sergileyerek, yerel ekonomiye katkıda bulunuyor. Pınarhisar Belediye Başkanı Talay, halkın bu tür etkinliklerde aktif bir şekilde yer almasının şehre olan bağlılığı artırdığını ve toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti.

Festival ve fuar, hem eğlenceli anlar sunuyor hem de bölge ekonomisi ve tarım sektörü hakkında bilgi edinme fırsatı sağlıyor. Pınarhisar Belediyesi, bu tür etkinliklerle toplumsal yaşamı zenginleştirmeye ve halkın bir araya gelmesini teşvik etmeye devam ediyor.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner