Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, kentteki esnaf ve sanatkarların sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Özkan, esnafın talepleri ve yaşadığı sorunlar hakkında detaylı bilgi aldı.

TEMA Vakfı Lüleburgaz, Doğa Masallarıyla Miniklere Ulaştı TEMA Vakfı Lüleburgaz, Doğa Masallarıyla Miniklere Ulaştı

Ziyarete, CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Mutlu Bal, İlçe Yöneticisi Sıtkı Kaya, Kırklareli Belediye Meclis Üyesi İsmail Doğan ve İl Genel Meclis Başkanı Hakan Geriş de katıldı. Ziyaret sırasında, esnafın karşılaştığı ekonomik zorluklar, krediye erişim sorunları gibi konular masaya yatırıldı.

Milletvekili Özkan, yaptığı açıklamada, esnafın toplumun bel kemiği olduğunu vurgulayarak, “Çalışmalarımıza, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı değerli ağabeyim Ali Fuat Şeker ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve kıymetli başkanlarımızı ziyaret ederek devam ediyoruz. Kırklareli Merkez İlçe Başkanımız Mutlu Bal,  İlçe Yöneticimiz Sıtkı Kaya, Kırklareli Belediye Meclis Üyemiz İsmail Doğan, İl Genel Meclis Başkanımız Hakan Geriş ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde esnaf ve sanatkarların yaşadığı sorunlar hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Kıymetli Başkanlarımıza ve Yönetim Kuruluna gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner