Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu

Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi, Eskitaşlılı Cam fabrikasında çalışan sendika üyelerinin şube başkanlığına gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti. Kristal-İş Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş ve şube yönetimi, Eskitaşlılı Cam çalışanı üyelerini ağırlayarak, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Ziyaret sırasında, çalışanlarla sendikanın mevcut çalışmaları ve gelecekteki planları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Özmüş, çalışanların sendikaya olan bağlılıkları ve destekleri için minnettarlığını dile getirerek, işçilerin hak ve menfaatlerinin korunması adına her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.

Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi’nden yapılan açıklamada, “Eskitaşlılı Cam çalışanı üyelerimiz, Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanımız Mehmet Özmüş ve şube yönetimimizi ziyaret etmişlerdir. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” denildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay