Kırklareli Belediyesi, Trakya Kalkınma Ajansı Eurodesk Temas Noktası, Kırklareli Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü ve Erasmus Kulübü iş birliğinde 14-19 Ekim Erasmus Günleri kapsamında bir bilgilendirme semineri gerçekleştirdi. Seminere üniversite öğrencileri ve Erasmus programına ilgi duyan çok sayıda genç katıldı.

TMMOB Kırklareli, Mühendislik ve Mimarlık Haftası’nda Tören Düzenleyecek TMMOB Kırklareli, Mühendislik ve Mimarlık Haftası’nda Tören Düzenleyecek

Etkinlikte, Erasmus programı fırsatları, başvuru süreçleri ve Avrupa'da eğitim alma deneyimi hakkında detaylı bilgiler sunuldu. Öğrencilerin Erasmus ile edinebileceği kültürel ve akademik kazanımlar üzerine de konuşulan seminer, program hakkında bilinçlenmek isteyenler için büyük bir fırsat sundu. Kırklareli Belediyesi yetkilileri, gençlerin yurtdışı deneyimlerini destekleyerek onların global vizyon kazanmalarını amaçladıklarını belirtti.

Seminerin sonunda katılımcılar, Erasmus programına katılımın sağlayacağı faydalar ve başvuru süreciyle ilgili sorularını yöneltme fırsatı buldu. Kırklareli Belediyesi, Erasmus ve benzeri programlarla daha fazla gencin Avrupa deneyimi yaşamasını teşvik etmek için iş birliğini sürdüreceklerini vurguladı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay