Başkan Bulut, Mustafa Aydın ve Nilüfer Özmen’in Nikahını Kıydı Başkan Bulut, Mustafa Aydın ve Nilüfer Özmen’in Nikahını Kıydı

Kırklareli Belediye Başkan Vekili Burak Süzülmüş, 1-7 Ağustos Dünya Emzirme Haftası kapsamında Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezi'nde düzenlenen farkındalık etkinliğine katıldı. Etkinlikte annelerle sohbet eden ve bebekleriyle yakından ilgilenen Süzülmüş, anne sütünün önemini vurgulayan bir video çekimine de destek verdi.

Toplum Sağlığı Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik, emzirmenin sağlık üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekmek amacıyla düzenlendi. Başkan Vekili Süzülmüş, annelere emzirmenin hem bebek hem de anne sağlığı için ne kadar önemli olduğunu anlattı ve bu konuda farkındalığı artırmayı hedefleyen çalışmalara katkı sundu.

Başkan Yardımcısı Süzülmüş'ün destek verdiği video, anne sütünün önemine dair bilgileri içeren kısa bir bilgilendirme materyali olarak hazırlandı ve merkezin sosyal medya hesabında paylaşıldı. Etkinlik, anne sütüyle ilgili doğru bilgilere ulaşmanın ve toplumsal farkındalığın artırılmasının önemini bir kez daha ortaya koydu. Kırklareli Belediyesi, sağlık ve toplumsal bilinçlendirme konularında yürütülen çalışmalara verdiği destekle dikkat çekmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili Belediye tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler yer aldı:

“Belediye Başkan Vekilimiz Burak Süzülmüş, 1-7 Ağustos Dünya Emzirme Haftası dolayısıyla, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezi'nde düzenlenen farkındalık etkinliğine katıldı. Burada, annelerle sohbet eden ve bebekleriyle yakından ilgilenen Süzülmüş, merkezin sosyal medya hesabı için hazırladığı anne sütünün önemine dikkat çeken video çekimine de katkı sağladı.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner