Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, vefatının birinci yılında Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emine Gürver Çetin’i mezarı başında andı. Başkan Bulut’a, Belediye Başkan Yardımcıları Kürşad Yamaner ve Burak Süzülmüş de eşlik etti. Ziyaret sırasında, Çetin için dua edildi ve kendisinin Kırklareli Belediyesi’ne yaptığı katkılar bir kez daha hatırlandı.

Vize Kaymakamı Kemal Balaban'dan Esnaf Ziyareti Vize Kaymakamı Kemal Balaban'dan Esnaf Ziyareti

Başkan Bulut, ziyarette yaptığı açıklamada, Emine Gürver Çetin’in Kırklareli Belediyesi’nde uzun yıllar boyunca özverili bir şekilde çalıştığını ve bıraktığı güzel izlerle hatırlanacağını vurguladı.

Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Belediye Başkanımız Derya Bulut; Belediye Başkan Yardımcılarımız Kürşad Yamaner ve Burak Süzülmüş ile birlikte, vefatının birinci senesinde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Emine Gürver Çetin'in mezarını ziyaret ederek, dua etti.

Başkan Bulut, Kırklareli Belediyesi'nde uzun yıllar görev yapan Çetin'in, çalışmaları ve ortaya koyduğu performansı ile kuruma çok büyük katkılar sağladığını ve güzel izler bıraktığını belirterek, kendisinin her daim hayırla yadedileceğini ifade etti.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay