Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kırklareli İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda İl Başkanı Bahadır Arslan ile A.S.H Bakanlığı Örgütlenme Sorumlusu Umut Yalçıntekin'in, sendikanın yetki çoğunluğunu elde etmesinin ardından yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundukları belirtildi.

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kırklareli İl Başkanlığı tarafından toplantı hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;  “İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda İl Başkanımız Bahadır Arslan, A.S.H Bakanlığı Örgütlenme Sorumlumuz Umut Yalçıntekin le birlikte Yetki çoğunluğunu alan Sendikamızın bundan sonraki yapacağı çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundular. Aile Bakanlığında ki emekçi arkadaşlarımızın daha yaşanılabilir şartlarda ücret ve sosyal haklara sahip olması için elimizden geleni yapacağız. Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası olarak her zaman emeğin ve emekçinin yanındayız. “

TREDAŞ'tan Planlı Elektrik Kesintisi Duyurusu TREDAŞ'tan Planlı Elektrik Kesintisi Duyurusu

Sendika yetkilileri, emekçilerin haklarının korunması ve iyileştirilmesi için gerekli tüm adımların atılacağını vurgulayarak, üyelerine verdikleri desteğin süreceğini kaydetti. Bu doğrultuda, yeni stratejiler ve çalışmaların planlandığı ve önümüzdeki dönemde bu hedefler doğrultusunda hareket edileceği bildirildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay