Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Ramazan Yaman Huzurevi'nde kalan kıdemli vatandaşların Halk Eğitimi Merkezi ile iş birliği yaparak bir yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserlerin sergilendiği serginin açılışına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadı. Sergi, Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi'nde (LYSA) birbirinden güzel eserleriyle ziyaretçilerini bekliyor.

Çakır, Yemek Yarışmasında Jüri Üyesi Oldu Çakır, Yemek Yarışmasında Jüri Üyesi Oldu

Başkan Gerenli, huzurevi sakinlerinin bir yıl boyunca büyük emek vererek hazırladıkları eserlerin, onların yeteneklerini ve yaratıcılıklarını gözler önüne serdiğini belirtti. Gerenli, serginin 14 Haziran Cuma gününe kadar ziyaret edilebileceğini vurguladı.

Başkan Gerenli, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Ramazan Yaman Huzurevi’ndeki kıdemli hemşehrilerimizin Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle bir yıl boyunca ürettikleri el emeği göz nuru sergisinin LYSA’da açılışına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadık. Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı sergiyi 14 Haziran Cuma gününe kadar LYSA’da ziyaret edebilirsiniz.’’

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay