Evrensekiz Belediyesi, belde mezbahası karşısında çıkan yangına hızlı ve etkili bir şekilde müdahale etti. İtfaiye ekipleri, belediye personeli, kepçeler ve vatandaşların traktör desteği ile yangın büyümeden kontrol altına alındı. Bu sayede, yangının daha fazla mahsule zarar vermesi önlendi.

Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı

Belediyeden yapılan açıklamada, "Beldemiz mezbahası karşısında çıkan yangına itfaiyelerimiz, kepçemiz, personellerimiz ve vatandaşlarımızın traktör desteği ile birlikte müdahale ederek daha fazla mahsulün zarara uğramasını önledik," ifadelerine yer verildi. Yangının, hızlı müdahale sayesinde geniş bir alana yayılmadan söndürüldüğü belirtildi.

Yangının çıkış nedeni hakkında araştırmalar sürerken, belediye yetkilileri ve itfaiye ekipleri, yangın riskine karşı önlem almanın önemine dikkat çekti. Özellikle yaz aylarında artan yangın tehlikesine karşı vatandaşların daha dikkatli olmaları ve yangın durumunda hızlıca itfaiyeye haber vermeleri gerektiği vurgulandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay