Kıyıköy Belediyesi, halk sağlığını koruma ve çevreyi temiz tutma amaçlı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye, larvasit ilacı uygulamasının 2. etabını başarıyla tamamladı. Bu kapsamda, tüm dere yatakları ve sulak alanlarda sıvı formda larvasit ilacı kullanılarak kapsamlı bir ilaçlama çalışması gerçekleştirildi.

Kıyıköy Belediyesi, ‘’Larvrasit ilacı uygulamamızın 2. etabını gerçekleştirdik. Larvasit ilacımız sıvı formlarında tüm dere yatakları, sulak alanlarda ilaçlama çalışmaları tamamlanmıştır.’’ açıklamasında bulundu. Bu çalışmalar, bölgedeki sivrisinek ve diğer zararlı böceklerin üreme alanlarını yok ederek, vatandaşların daha sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlıyor.

Kıyıköy Belediyesi, çevre sağlığı ve temizliği konusundaki hassasiyetini sürdüreceğini belirterek, halkın sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşaması için çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner