Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 23 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdiği Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı'nın sonunda bir sertifikasyon töreni düzenledi. Törende, eğitim programına katılan toplam beş kursiyere sertifikaları takdim edildi. Katılımcılar arasında Tunceli Devlet Hastanesi, Lüleburgaz Devlet Hastanesi, Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi ve Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'nden birer hemşire, ayrıca Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden bir hemşire yer aldı.

Törende konuşma yapan Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, programın başarıyla tamamlanmasında emeği geçen tüm eğitmenlere ve katılımcılara teşekkür etti. Cerit, bu tür eğitimlerin sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya büyük katkı sağladığını vurguladı. Eğitim programında görev alan eğiticilere ise teşekkür belgeleri takdim edilerek katkıları onurlandırıldı.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Hastanemizde 23 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında düzenlenen eğitim programının sertifika töreni düzenlendi. Eğitim programına Tunceli Devlet Hastanesi(1), Lüleburgaz Devlet Hastanesi(1), Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi(1), Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi(1) ve Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi(1) olmak üzere toplam 5 kursiyer katılım sağladı.  Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit’in konuşmalarından sonra programda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları ve eğitim programında görev alan eğiticilere katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.”

Kalp krizi geçiren kadının bağışlanan organları 3 kişiye umut oldu Kalp krizi geçiren kadının bağışlanan organları 3 kişiye umut oldu

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay