Kırklareli genelinde 20 Ekim 2024 Pazar günü çeşitli ilçelerde planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Vatandaşlar, kesintilerin gerçekleşeceği bölgelerde, belirtilen saatler arasında elektrik hizmetinin geçici olarak durdurulacağı konusunda bilgilendirildi. Lüleburgaz İlçesi Turgutbey Mahallesi'nde, sabah saat 09:00'da başlayacak olan elektrik kesintisinin yaklaşık 4 saat sürmesi bekleniyor. Elektrik hizmetinin yeniden sağlanma saati ise 13:00 olarak öngörülüyor.

Kırklareli Merkez İlçesi Bademlik Mahallesi'nde ise 09:00'da başlayacak elektrik kesintisinin 1 saat süreceği tahmin ediliyor. Elektrik, saat 10:00 itibarıyla yeniden verilecek. Babaeski İlçesi Sinanlı Cumhuriyet Mahallesi'nde ve Atatürk Mahallesi'nde, elektrik kesintisi 11:00'de başlayacak olup, kesintinin 3 saat sürmesi bekleniyor. Elektrik akışının 14:00'te tekrar sağlanacağı duyuruldu. Kırklareli Merkez İstasyon Mahallesi'nde ise iki farklı zaman diliminde kesinti yaşanacak. İlki 11:00'de başlayıp 1 saat sürecek ve saat 12:00'de sona erecek. Aynı gün saat 14:00'te başlayacak ikinci kesintinin de 1 saat sürmesi planlanıyor ve elektrik akışı 15:00'te yeniden sağlanacak.

Elektrik trafosundaki patlama vatandaşları tedirgin etti Elektrik trafosundaki patlama vatandaşları tedirgin etti

Planlı kesintiler sırasında vatandaşların gerekli tedbirleri alarak elektrik arızalarına karşı dikkatli olmaları gerektiği bildirildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner