Biz Bize Yeteriz Birlik Beraberlik ve İnsani Yardımlaşma Derneği, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılı kutlamalarında Lüleburgaz’da etkin bir şekilde yer aldı. Dernek, bu anlamlı günde Lüleburgaz halkına su ikramında bulunarak, kutlamalara katılım sağladı.

Dernekten yapılan açıklamada, "Muhteşemsin Lüleburgaz. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına Biz Bize Yeteriz Derneği olarak katılım sağlayarak, Lüleburgazlı hemşehrilerimize su ikramında bulunduk. Bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun," ifadelerine yer verildi.

Öz Sağlık-İş Sendikası'ndan ŞÖNİM Ziyareti Öz Sağlık-İş Sendikası'ndan ŞÖNİM Ziyareti

Dernek, bu tür etkinliklere katılmanın ve halkla bir araya gelmenin, milli bayramların coşkusunu paylaşmada önemli bir rol oynadığını belirtti. 30 Ağustos’un anlam ve önemine vurgu yapan dernek, bu zaferin milletimizin kararlılığı ve fedakârlığı ile kazanıldığını bir kez daha hatırlattı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner