Kırklareli'nde Kadın Çiftçilere Destek Kırklareli'nde Kadın Çiftçilere Destek

Bizbize Yeteriz Birlik, Beraberlik ve İnsani Yardımlaşma Derneği, Lüleburgaz Devlet Hastanesi'nde görev yapan doktorlar, sağlık çalışanları ve acil serviste tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı. Ziyaret sırasında hastaların moralini yükseltmek ve onlara destek olmak amacıyla geçmiş olsun dileklerini ileten dernek yönetimi, sağlık personeline de teşekkürlerini iletti.

Dernek yönetimi, hastane çalışanlarının ve hastaların bayramlarını kutlayarak, sağlık hizmetlerinde özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Hastalarla yapılan samimi sohbetlerde moral ve motivasyonun artırılması hedeflenirken, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesine katkı sağlandı.

Bizbize Yeteriz Birlik Beraberlik ve İnsani Yardımlaşma Derneği tarafından yapılan açıklamada, ‘’Lüleburgaz Devlet Hastanesi. Ramazan Bayramı dolayısıyla görevi başında bulunan kıymetli doktorlarımızın sağlık çalışanlarımızın ve acil serviste tedavi gören vatandaşlarımızın bayramlarını kutlayıp geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.’’ İfadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner