Kırklareli Malatyalılar Derneği, Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dernek yönetimi ve Malatyalı hemşeriler, yeni göreve seçilen Başkan Yayla'ya desteklerini iletmek ve iş birliğini güçlendirmek amacıyla Babaeski Belediyesi'ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında dernek yönetimi, Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla'ya başarılar dileyerek, belediyenin yeni dönemdeki çalışmalarına desteklerini ifade etti. Başkan Yayla da nazik ziyaretleri için dernek yönetimine teşekkür ederek, işbirliği ve dayanışma mesajları verdi. Dernek üyeleri, Babaeski Belediyesi'nin faaliyetleri hakkında bilgi alarak, kentteki gelişmeleri yakından takip etme ve katkı sağlama arzularını dile getirdiler.

Ziyaretin sonunda, hemşeriler arasında sıcak bir sohbet gerçekleşti ve gelecek işbirliği ve etkinlikler konusunda fikir alışverişi yapıldı. Dernek üyeleri, Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla ve ekibine nazik karşılamaları ve ilgi alakaları için teşekkür ederken, başkan da Malatyalı hemşerilerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Haber: H. Murat Taner

Talay, Büşra ve Kaan'ın Düğün Törenine Katıldı Talay, Büşra ve Kaan'ın Düğün Törenine Katıldı

438888179 345817851836165 8222279347282265501 N