AK Parti Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin yıl dönümünde, acı kayıpları bir kez daha anarak duygularını paylaştı. Başkan Aydın, "Hafızalarımızda unutulması mümkün olmayan derin izler bıraktı 17 Ağustos 1999 tarihi," diyerek depremin etkilerini vurguladı.

Aydın, açıklamasında depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dilerken, acısı hala dinmeyen ailelere sabır temennisinde bulundu. "Ülkemizin gördüğü en büyük depremlerden birisi olan Marmara Depremi'nin yıl dönümünde, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, acısı dinmeyen kıymetli ailelerine sabırlar diliyorum," ifadeleriyle, depremzedelerin acılarını paylaştığını belirtti.

Başkan Ahmet Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Hafızalarımızda unutulması mümkün olmayan derin izler bıraktı 17 Ağustos 1999 tarihi.

Ülkemizin gördüğü en büyük depremlerden birisi olan Marmara Depremi'nin yıl dönümünde, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, acısı dinmeyen kıymetli ailelerine sabırlar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Başkan Bulut, Yeni Parkı Çocuklarla Birlikte Açtı Başkan Bulut, Yeni Parkı Çocuklarla Birlikte Açtı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner